Von Rosenblad #2

Kategori: Historier

Livet är hårt för prinsessan Mariella. Alla pengar gick åt att bygga och inreda slottet så hon fick fokusera på det nödvändigaste för att kunna överleva.
 
Det är en bra början men för att kunna fortsätta bygga på det magnifika slottet måste hon införskaffa pengar. Hon bestämmer sig för att ta ett jobb på sjukhuset som sjukhuspraktikant och hjälpa människor. :)
Första jobbdagen!
Dags att ta tempen, "Säg aaah"
 
Mellan jobbpassen ordnar och fixar hon i sin trädgård som sakta men säkert börjar ta form.
Vid sidan av rosorna odlar hon jordgubbar
På andra sidan har hon planterat ett citronträd
 
Trädgården är långt ifrån färdig men det är en bra början! Hur går det för Marielle på drömprinsfronten? Marielle är ju en ordentlig flicka som alltid är munter och social med folk. Så svårt har hon inte att hitta folk att interagera med. Redan utanför slottet träffade hon på...
..vampyren Caleb! Han är en ambitiös mat-och prylälskare.
 
Någon dag senare gick hon på humor och skämtfestivalen. Där träffade hon en finklädd herre med en udda hatt vid namn Robin. Det klickade direkt mellan dem och de bestämde sig för att träffas mer.
På dejt med Robin (som har grönt skägg!)
 
De gick på dejt på restaurangen Red Fuision, där de drack vatten tillsammans. (ingen äger restaurangen ännu så det finns ingen meny). Robin älskar naturen (förmodligen därför han har grönt skägg!), är en riktig knasboll och en social kille.
 
Allt som allt går det bra för Mariella. Hon har ett fast jobb och pengarna rullar stadigt in. Slottet och trädgården tar sakta form. Och drömmen om att hitta sin drömprins känns inte långt bort!
 
Stay tuned!

KOMMENTARER:

  • Dennis%2520Johansson säger:
    2017-06-16 | 23:58:37

    Roligt följa din blogg, fina Sara

    Svar: Tack Dennis :)
    Sara

Kommentera inlägget här: